Voor alle aankopen geldt een bedenktermijn tot 14 dagen na ontvangst. Binnen deze termijn kunt u uw bestelde product zonder opgave van reden retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het terugsturen van de retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, maar wij adviseren de website van uw vervoerder te raadplegen voor de exacte tarieven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.

Je kunt je de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terug sturen. Retourneren kan op de volgende manier:

1. Meld de retourzending aan per email, via info@pauhana.nl. Vermeld daarbij je naam, het ordernummer en het product dat je wilt retourneren.

2. Pak de producten en alle toebehoren weer goed in, zodat wij de retourzending onbeschadigd ontvangen. Voeg aan het pakket een briefje toe met daarop je ordernummer en de reden van retour. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en risico.

3. Stuur het pakket naar het volgende adres: Pau Hana, Wereldtuinenlaan 9, 3452 RZ Vleuten

Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen, sturen wij een bevestiging en ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op je rekening.

Hoe kan ik de tent retourneren en of ruilen?

Wilt u de tent retourneren of ruilen dan dient u binnen 14 dagen na aflevering contact met ons op te nemen om een retour aan te vragen en een retoursmachtiging te verkrijgen.

Laat het ons weten op het moment van aankoop als u uw de tent niet binnen 14 dagen na levering persoonlijk kunt inspecteren. Restituties en ruilen kunnen niet worden verwerkt zonder voorafgaande toestemming.

De kosten van retourneren of wisselen van verzending zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Vanwege de grootte en het gewicht van onze tenten kan verzending duur zijn! Lees de productomschrijvingen aandachtig en aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of opmerkingen voordat u uw bestelling plaatst!

Na ontvangst van uw geautoriseerde retourzending, zullen wij samen met onze leveranciers het artikel inspecteren en bepalen:

De volledige aankoopprijs van de tent worden uitgekeerd voor canvas tenten die:

1. In nieuwe en ongebruikte staat zijn
2. Compleet met alle originele onderdelen, verpakking en instructies zijn
3. Vrij van vuil, beschadiging en slijtage door gebruik, opslag of transport zijn
4. Verpakt op dezelfde manier als waarop u het heeft ontvangen. (Haringen, staken, delen, palen, deuren en touwen in hun tassen.) Tenten gerold, vastgebonden en verpakt.

We zullen niet het volledige verkoopbedrag uitbetalen op geretourneerde canvas tenten die:

1. Onjuist verpakt zijn
2. Geretourneerd zijn zonder originele verpakking
3. Retourzendingen die na levering 15 dagen of langer worden gestart

Er worden geen terugbetalingen gedaan voor geretourneerde canvas tenten die:

1. Onvolledige of ontbrekende onderdelen hebben
2. Beschadigd zijn hoe dan ook
3. Vies zijn
4. Retourzendingen die na levering 30 dagen of langer zijn gestart
6. Retourneren zonder voorafgaande toestemming

Garantie op onze tenten:

Alle canvas tenten die als nieuw tegen de volledige verkoopprijs worden verkocht, krijgen een garantie. Deze garantie is alleen geldig voor de oorspronkelijke koper die een geldig aankoopbewijs met ons kan delen en de garantie geld alleen voor fabricagefouten. Wij werken nauw samen met onze leveranciers en elke tent waarvan door onze leverancier is vastgesteld dat deze defect is, wordt naar goeddunken gerepareerd of vervangen door hetzelfde of een vergelijkbaar model.

Deze garantie dekt geen gewone slijtage door gebruik of schade die voortvloeit uit (maar niet beperkt tot) schimmels, meeldauw, onbelangrijke spotlekkage, paaluitval niet veroorzaakt door defect, blootstelling aan ultraviolette straling, brand, kachel / airconditioner gebruik, onjuist gebruik / montage / opslag, of slechte weersomstandigheden, inclusief maar niet beperkt tot ijs, sneeuw, hagel, wind en bliksem.

Deze garantie is ongeldig als er zelf wijziging zijn aangebracht aan de tent en de tent niet meer in originele staat verkeerd. De garantie is ook ongeldig als er gebruik is gemaakt van reinigings-, behandelings- of kleurstoffen waardoor de tent is aangetast.

Heb je een vraag of opmerkingen dan kun je ons altijd mailen op info@pauhana.nl.