Snelle levering I 14 dagen retour-recht I gratis bezorging vanaf €75

De perfecte BoHo bruiloft

Hoe creëer je een fantastische kleine intieme BoHo bruiloft met beperkte middelen.

De perfecte locaties voor een intieme boho wedding is in het bos, een mooi weiland, schuur, strand, in het park of in je eigen tuin. En als je het een beetje slim aanpakt hoeft een bruiloft helemaal niet zo veel te kosten.

Je kunt het allemaal natuurlijk zelf regelen maar voor meer inspiratie of informatie over trouwen op een buitenlocatie kun je ook gaan naar www.trouweninhetbos.nl

trouwen in het bos

 

Uitnodigingen Mooie uitnodigingen bestellen bij een drukker dat kan erg kostbaar zijn. Gelukkig kun je gave uitnodigingen voor je bruiloft ook heel makkelijk zelf maken. Op Pinterest kun je genoeg voorbeelden vinden. Je hebt alleen een beetje karton, kraft papier, kant, touw en een goede printer nodig. Kun je zelf geen gaaf ontwerp bedenken, koop dan een ontwerp op etsy. Dit kun je doen bij Tuttoprint. Tuttoprint stuurt de door jouw gekozen design in PDF formaat naar je toe, deze kun je dan zelf uitprinten thuis op kraft papier en zo bespaar je dan weer geld. Geld dat je vast en zeker voor je jurk zou willen uitgeven. 

Bruidskaarten DIY

Aankleding:

Als je de locatie hebt uitgezocht en je weet hoeveel gasten je gaat uitnodigen kun je beginnen met de aankleding.

Ceremonie: Een Tippi met bloemen of een macrame backdropping geven de perfecte sfeer voor de ceremonie. De tipi kun je heel makkelijk zelf maken, De Macrame kun je bestellen op Etsy bij artbyaniko (Deze kost ongeveer 350 euro maar je hebt ze ook goedkoper).  

macrone backdropping wedding tipi

Eten en Drinken: Om een romantische en intieme bruidstafel te creëren gebruik je een mooie houten tafel met klassieke stoelen. De tafel kun je dekken met een Macrame kleed, bloemen en led kaarsen. Heb je dit zelf niet in huis dan kun je ook wat pallets bij elkaar verzamelen een grote plank er op schroeven en ze wit schilderen. Plaats daarover een zelfgebouwde Tipi. Wat kussens en sfeerverlichting toevoegen en je hebt een onvergetelijk diner met je gasten.

wedding table tippi voor bij de picknick

In plaats van het uitnodigen van een dure cateraar en een standaard drie-gangen diner uit te serveren kun je ook zelf heerlijke grazing platters maken voor de gasten. Denk aan een vegan plank, kaas plank, vlees plank etc. Ga voor inspiratie naar instagram waar je superveel voorbeelden zult vinden. 

grazing platter groot

 

De Jurk: Het allerbelangrijkste natuurlijk. Je moet er namelijk wel adembenemend mooi uitzien. Wist je dat je ook hele mooie jurken kunt kopen zonder hier gelijk een paar duizend euro aan kwijt te zijn. Zelf zijn we helemaal weg van het merk Spelldesigns. Deze Australische webshop biedt echt de mooiste jurken aan onder de 1000 euro  (excl import/douane kosten) en ze verschepen ook nog eens gratis naar Nederland.

bruidsjurk spelldesignbruidsjurk spell designsspell designs

De Tent: Een Bell tent is de ideale plek waar je voor je bruiloft jezelf kunt optutten, je tijdens je bruiloft even in kunt terugtrekken en waar je na je bruiloft heerlijk je huwelijksnacht in door kan brengen Je kunt ook meerdere bell tenten neerzetten en ze gebruiken voor een kinderspeelplek, slaapplek voor gasten etc. Je kunt deze tent zelf kopen voor 800 euro maar je kunt ze ook heel makkelijk voor een weekend ingericht huren bij ons. 

inrichting tentbell tent

We hopen dat we je met deze blog een beetje op weg hebben geholpen hoe je zelf heel makkelijk een kleine intieme Boho bruiloft kunt creëren. 

Pau Hana


Laat een reactie achter