Snelle levering I 14 dagen retour-recht I gratis bezorging vanaf €75

Emaille het ideale "camping" servies.

Als je vaak gaat kamperen, in een restaurant werkt of foodblogger bent ben je er vast al mee bekent: Emaille servies. 

Een geweldig servies dat zo goed als onbreekbaar is en waar je gerechten nog mooier in uitkomen. Dit servies is vaatwasser en ovenbestendig en super makkelijk in gebruik.

Emaille serviesJe kunt het servies in verschillende kleuren en maten krijgen. Maar zelf kiezen wij toch vaak voor de klassieker wit met blauwe rand wat weer goed te combineren is met onze houten tafel met licht grijs tafelkleed en witte stoelen.

Wij vinden dit servies zo geweldig dat we het niet alleen gebruiken op de camping maar ook gewoon lekker thuis, op picknicks en in de tuin. De gekleurde rand van het bord maakt van elk gerecht een schilderijtje. Doordat gerechten er zo mooi in uitkomen wordt dit servies ook veel gebruikt in restaurants en voor kookboeken en foodblogs op het internet. Kijk maar eens op instagram bij milesbeforebreakfast (onze favoriete foodblogger) en raak geïnspireerd wat voor heelijke ontbijtjes je kunt maken in een emaille bord.

Emaille Servies baksetOok is emaille het enige servies dat door stevig gebruik in onze ogen alleen maar mooier wordt, hoe meer krasjes des te meer het een brocante look-en-feel krijgt en bij de tijd worden het echt één voor één nostalgische familie stukken.  

Mix en match de verschillende delen van het servies om zo je eigen collectie samen te stellen.

Pau Hana

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter